tisdag 13 mars 2012

Bli fotograf - Så gör du för att bli fotograf

Bli fotograf - Så gör du för att bli fotograf

Det finns många olika sätt att bli en bra fotograf, men det finns även många olika betäckningar om vem som är fotograf eller vad man behöver göra för att bli en riktig fotograf. Jag trycker att man som fotograf bör använda sig av en systemkamera för nybörjare.

Det första man bör göra är att fråga sig själv hur professionell man har tänk bli, det är ju ändå rätt stor skillnad på att ha en kamera som man knäpper lite bilder med ibland, och att vara en professionell fotograf med lön. Ett annat tips är att du kan köpa systemkamera för att få lite mera flexibilitet.

För att bli en fotograf behöver man dock två saker, det första är självklart en kamera. Det andra är dock någon form av guide eller utbildning. Men många brukar vara rätt osäkra på om man skall gå en två-treårig utbildning inom fotografi. Det kan kosta en hundratals timmar om man senare får för sig att göra något annat, och så  tar det väldigt lång tid att göra klart utbildningen... Men en systemkamera är något man alltid behöver.

Man vill ju lära sig att bli fotograf nu!

Det jag rekommenderar är en online kurs där man kan lära sig göra fantastiska bilder efter en halvtimme. Ta en titt på denna Online Fotografi Guide Den innehåller en  e-bok på över 250 sidor, och även över 9 timmar steg för steg video som kan göra dig till en riktigt bra fotograf, och man behöver inte spendera flera år med att lära sig. Tryck Här för att få tag på denna fotografi-guide och gör snygga bilder redan idag!